1 Ocak 2014 Çarşamba

Kaveri APU ile Battlefield 4 Bedava Gelebilir

Kaveri APU ile Battlefield 4 Bedava Gelebilir

AMD’nin son teknolojisi Kaveri APU’ların yenisi bu önümüzdeki yıl piyasada olacak. Aynı zamanda söylentilere göre bu ürünlerin yanında Battlefield 4 bedava gelecek.


AMD tarafından üretilen ve yeni nesil Streamroller mimarisi ile geliştirilenyeni Kaveri APU’lar 2014 senesinde raflardaki yerini alacak. Grafik birimi ve işlemcinin bir araya geldiği APU’lara talep oldukça fazla.
CES 2014’te yeni teknolojilerini tanıtacak olan firmalardan bir diğeri ise AMD. APU teknolojisi ile resmen bir çağ başlatan firma, bu ürünlerinin yeni serilerinde bir adet hediye ürün ile kullanıcılara ulaşacak. Dedikodulara göre, Battlefield 4’ün de yanında hediye olarak geleceği Kaveri APU serisinin yeni üyelerine ait tam detay için CES 2014’ü bekleyeceğiz.
Bu sene Ocak tarihinde Las Vegas şehrinde düzenlenecek CES 2014, son kullanıcı odaklı elektronik ürünlerin piyasaya çıkış takvimlerini ve yeni detayları bizlere aktaracak. Kaveri APU’ların yanında gelecek olanBattlefield 4 bundle’ı için resmi açıklama CES 2014 etkinliğinde yapılacak.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers