1 Mayıs 2014 Perşembe

Frmfull - Google'da Bulamadıklarınız

Site Adı : FrmFull 
Site adresi : FrmFull.url.ph 
Site içeriği / Hizmet verdiği alan :
[font="Arial"]Sitemizde şunlar bulunmaktadır;
[/font]Oyunlar,Online oyunlar,Hileler,Programlar (C++,C#,Html,Css,Java,Delphi,Visual basic Vb.),Eğlence,Bilim,
WEB TASARIM & YAZILIM,PHOTOSHOP & GRAFIK TASARIM,Gibi gibi..Bir çok şey bulunmakta.Kısacası Google'da bulamadıklarınız ve +18 Harici herşey sitemizde mevcuttur.

-
Dediğim gibi sitemizde herşey mevcuttur fakat Konuyu açan herkez Kendi açtığı konulardan sorumludur.
Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır.
+18 Cinsel içerik paylaşan veya kendi firmasının reklamını yapan herkez Ban sebebidir.Eğer halen devam ediyor ise [IP]Ban..Tekrar devam eder ise mahkemede gereği yapılacaktır.
İçerik çok farklı biçimlerde ortaya çıkabilir olsa da, rahatsızlık verme veya taciz etme edimi; doğrudan müstehcen ve küçültücü yorumlar bir cinsiyet, ırk, din, cinsel durum gibi belirli özellikleri ile kişileri doğrudan hedef almasıdır. Bu çoğunlukla görüşme odalarında bir haber grubuna nefret içeren bir e-posta gönderilmesi yoluyla ortaya çıkabilir. Aşağılayıcı herhangi bir yorum rahatsızlık verme olarak değerlendirilebilir. TCK Madde 123 Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozma, Madde 105 ise Cinsel Taciz suçlarını düzenlemektedir.
Bir suçun İşlendiği Biçim bakımından çeşitli durumlar vardır, örneğin bilişim suçu olarak işlendiğinde hükmü arttırıcı bir nitelik kazanır. ABD' deki Neil Scott Kramer davasında, Kramer' in ABD Ceza Yasaları Elkitabı §2G1.3(b)(3)' na göre arttırılmış süreyle hapsine hükmedildiği belirtilmiştir.Kramer olayında, kendisine ait cep telefonunu ikna etme, kandırma, ayartma, zorlama veya kolaylaştırma için kullanmış olduğundan arttırılmış süreyle hapsedilmesine hükmedilmiştir.
Connecticut bir kişinin bilgisayar aracılığı ile rahatsız edilmesini bir suç saldırısı olarak değerlendiren ilk tüzüğü kabul eden ABD eyaletidir. Bunu müteakiben Michigan, Arizona, ve Virginia da elektronik yollarla rahatsız etmeyi yasaklayan yasal düzenlemeleri getirdiler.

Sitemiz disiplinli ve kurallı bir sitedir.Buna uymayanların gereği yapılır. 

Kullanılan yazılıma ait detaylar (Kullanılan dil vs..) : Türkçe,İngilizce

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers