13 Eylül 2014 Cumartesi

Hata Tarama ve Düzeltme Programı İndir / Download

Hata Tarama ve Düzeltme Programı

PC MEDKIT

Bilgisayarınız sık sık hata veriyorsa, yüklediğiniz programlar düzgün çalışmıyorsa, bilgisayarınız ilk aldığınız güne göre çok daha yavaşçalışıyorsa, bilgisayarınızın başında saatler boyunca hataları onarmaya çalışıyorsanız yada yüzlerce liralık tamir faturaları ödemekten sıkıldıysanız bu program tam size göre. 

PC Medkit'in geliştirilmiş tarama motoru bilgisayarınızdaki yüzlerce çeşit hatayı tespit eder ve onarır. Sadece dakikalar içinde bilgisayarınızdaki tüm hatalardan kurtulursunuz. Artık bilgisayarınız daha istikrarlı, daha hızlı ve çok daha azhatasız olarak çalışacaktır. PC Medkit programı ile bilgisayar tamir servislerindeki ve ileri düzey bilgisayar kullanıcılarının yapabilecekleri üst düzey tarama ve iyileştirmeleri yapabilirsiniz. PC Medkit bilgisayarınızın ilk günkü gibi hızlı ve sorunsuz olarak çalışmasını sağlamaktadır. 

Özellikler:
  • Hızlı hata düzeltme: PC Medkit sadece 2 dakika içinde bilgisayarınızı tarar ve bulduğu hataları düzeltir.
  • Veri tabanı: Bilgisayarınızda bir sorunla karşılaştığınızda sistem veri tabanını kullanarak daha önce aynı sorunu yaşamış kullanıcıların tecrübelerini ve hata düzeltme metodlarını öğrenebilirsiniz. Böylece çok daha hızlı ve kesin olarak bilgisayarınızdaki hatalardan kurtulmuş olursunuz.
  • Hassas Tarama: Bilgisayarınızı hassas tarama özelliğini kullanarak hatalara karşı çok daha detaylı olarak taratabilirsiniz.



0 yorum:

Yorum Gönder

 

Subscribe to our Newsletter

Contact our Support

Email us: Support@templateism.com

Our Team Memebers